Menu

Control Pro
Airless er en ny generation af sprøjteanlæg – med High Efficiency Airless teknologi

Control Pro er en revolutionerende generation af Airless sprøjteanlæg, der er udstyret med en helt ny teknologi – High Efficiency Airless (HEA). Her kombineres innovativ dyseteknologi med en meget effektiv pumpe med reduceret tryk.


Fordele ved High Efficiency Airless teknologien

Op til 55 % mindre sprøjtetåge

På grund af det lavere tryk opstår der med Control Pro udstyr op til 55 % mindre sprøjtetåge sammenlignet med den almindelige Airless teknologi. Derfor er Airless sprøjteanlæg med HEA teknik særligt velegnet til indendørs brug. Der skal ikke afdækkes i så stort omfang, og det sparer meget tid. Mindre sprøjtetåge betyder selvfølgelig også mindre materialeforbrug, da materialespildet ved forstøvningen reduceres.

Maksimal kontrol og stor brugervenlighed

Ingen ukontrollerede stænk eller brugerfejl. Control Pro Airless anlæggenes reducerede tryk betyder mindre rekylkraft og materialepartiklerne får en lavere udgangshastighed. Det giver maksimal kontrol ved påføringen. Håndtaget er ergonomisk korrekt udformet, og Aftrækkeren går meget let. Det er behageligt at arbejde med HEA Airless pistolen, og man kan arbejde uden at blive træt i armene.

Perfekt dækkeevne

High Efficiency Airless dysens konstruktion er helt ny, og sprøjtestrålen er blød, således at du med dispersionsmaling eller lakker altid er sikret et resultat uden striber og med perfekt dækkeevne.

Længere levetid

Sammenlignet med andre Airless anlæg nedsættes sprøjtetrykket ved High Efficiency Airless med ca. det halve ved samme materialemængde. En anden positiv effekt er, at pumpen og dens komponenter belastes mindre. Derfor slides Control Pro udstyret mindre og har en længere levetid.


Hvorfor vælge Airless sprøjteudstyr?

Fordele sammenlignet med påføring med pensel eller rulle

  • Tidsbesparelse: påføring mindst 10 x hurtigere
  • Jævn og dækkende påføring i en enkelt arbejdsgang
  • Direkte opsugning fra malebøtten
  • Ingen grunding: det er nemt at sprøjte hjørner og kanter

Hvem kan bruge Airless sprøjteudstyr – og til hvad?

Control Pro Airless sprøjteanlæg fra Wagner kan bruges overalt, hvor der skal males med et professionelt resultat – også ved større projekter. På grund af den nye HEA teknologi er det ikke kun let for rutinerede brugere at opnå et perfekt sprøjteresultat, men også for de urutinerede

Ambitiøse gør det selv-folk

Typiske projekter for ambitiøse gør det selv-folk er alle slags maleopgaver inde eller ude, f.eks. vægge og lofter, døre, dørkarme, møbler, bjælker, radiatorer, gelændere, stålspær, vinduesskodder eller carporte.

Pedeller og servicemedarbejdere

Men også pedeller og andre servicemedarbejdere på hoteller, i boligkvarterer eller skoler kan have stor glæde af udstyret. Det er pålideligt, hurtigt og alsidigt og kan bruges, når vægge eller trappeopgange skal friskes op eller der skal fjernes grafitti, når lange plankeværk skal males eller store arealer som f.eks. en række garageporte skal sprøjtemales hurtigt og effektivt.

Håndværkere

Control Pro Airless udstyret er også særdeles anvendeligt for enhver, der ikke har malearbejde som kerneopgave: For eksempel tømrere, der maler forskallinger på et træhus, eller smede, der forsegler stålspær med korrosionsbeskyttelse.


Control Pro 250 M Control Pro 350 MControl Pro 250 RControl Pro 350 R
Til ambitiøse gør det selv-folk, servicemedarbejdere og håndværkere med små og mellemstore projekterTil ambitiøse gør det selv-folk, servicemedarbejdere og håndværkere med mellemstore og store projekterTil ambitiøse gør det selv-folk, servicemedarbejdere og håndværkere med små og mellemstore projekterTil ambitiøse gør det selv-folk, servicemedarbejdere og håndværkere med mellemstore og store projekter
Kompakt anlæg på ramme med bærehåndtag af metalMobil på grund af den robuste metalvogn med hjul og teleskophåndtagKompakt anlæg på ramme med bærehåndtagKompakt anlæg på ramme med bærehåndtag
Maks. fødemængde: 1,25 l/minMaks. fødemængde: 1,5 l/minMaks. fødemængde: 1,25 l/minMaks. fødemængde: 1,5 l/min
Sprøjtetryk 11 MPA (110 bar)Sprøjtetryk 11 MPA (110 bar)Sprøjtetryk 11 MPA (110 bar)Sprøjtetryk 11 MPA (110 bar)
Slangelængde 9 mSlangelængde 15 mSlangelængde 9 mSlangelængde 15 m
Strømforbrug 550 WStrømforbrug 600 WStrømforbrug 550 WStrømforbrug 600 W

WAGNER in Social Media

Folgen Sie uns auf den Social Media Plattformen und bleiben Sie auf dem neuesten Stand. Profitieren Sie außerdem von unseren hilfreichen Anleitungs- und Anwendungsvideos.

- Faszination Oberfläche